Najwyższej jakości, świeżo palone kawy z całego świata. Dostarczane bezpośrednio od zaufanych farmerów
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Pomarańcza / Limonka / Kwiaty Kraj: Etiopia Region: Tega Village, Bonga, Kibo, Kaffa Obróbka: Myta Odmiana: 75227, 744 Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Brązowy cukier / Leśne owoce / Kwiaty Kraj: Ekwador Region: Loja Obróbka: Myta Odmiana: Typica, Caturra, Bourbon Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 18.01.2021 Profil sensoryczny: Owoce pestkowe / Whisky / Tytoń Kraj: Kostaryka Region: Tarrazu Obróbka: Naturalna Odmiana: Caturra, Catui Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia
Data palenia: 20.01.2021 Profil sensoryczny: Dojrzałe śliwki / Wiśnia / Czekolada Kraj: Meksyk Region: Veracruz Obróbka: Naturalna Odmiana: Mundo Novo, Marsellesa, Costa Rica 95, Oro Azteca Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia
Data palenia: 30.11.2020 Profil sensoryczny: Czarna herbata / Jabłko / Truskawka liofilizowana Kraj: Kolumbia Region: Narino Obróbka: Myta Odmiana: Columbia, Caturra Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 30.11.2020 Profil sensoryczny: Brązowy cukier / Jagody / Maślany After Kraj: Kolumbia Region: Huila Obróbka: Naturalna Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia. Dekofeinizacja: Sugar cane
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Mleczna czekolada / Dojrzałe czerwone owoce / Czarna herbata Kraj: Kostaryka Region: San José Obróbka: Naturalna Odmiana: Red Caturra Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Wiśnia / Cola / Truskawka Kraj: Kolumbia Region: Antioquia Obróbka: Naturalna Odmiana: Columbia Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Czekolada / Goździki / Wiśnia Kraj: Uganda Region: Buzibiti Obróbka: Pura Cepa Natural Odmiana: Bourbon, SL-28, S-795 Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia i espresso
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności