Słodycz: 4/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 4/4 Skład: Arabica i robusta Profil sensoryczny: Marcepan / Mleczna czekolada / Pieczone pestkowce / Słodki grejpfrut
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 1,5/4 Skład: Arabica Profil sensoryczny: Orzechy / Mandarynki / Banan + niespodzianka z segmentu specialty
Data palenia: 01.02.2021 Profil sensoryczny: Biszkopt / Ciemna czekolada / Borówka amerykańska Kraj: Kostaryka Region: Tarrazu Obróbka: Naturalna Odmiana: Typica Wysokość upraw: 1765 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 12.02.2021 Profil sensoryczny: Rum / Cytryna / Wanilia / Kwiat Kawowca Kraj: Gwatemala Region: Huehuetenango Obróbka: Myta Odmiana: Pacamara Wysokość upraw: 1400-1800 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 3/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech włoski / Karmel
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Czekolada / Orzech Arachidowy / Karmel
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 3/4 Moc: 2/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech laskowy
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Prażone migdały
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Banan / Mandarynka / Orzech nerkowca
Data palenia: 22.02.2021 Profil sensoryczny: Białe wino / Czarna porzeczka Kraj: Nikaragua Region: Nueva Segovia Obróbka: Myta Odmiana: Pacamara Wysokość upraw: 1300 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 3/4 Moc: 2/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech laskowy
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Rodzynki / Orzech włoski / Karmel
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Karmel / Orzech włoski / Jeżyny
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada / Orzechy / Pomarańcze / Jaśmin Kraj: Brazylia Sertão / Etiopia Beshu / Peru Finca Lajas Region: Botelhos / Sidamo / Rosa del Mirador, San Martin Obróbka: pulped natural / myta / myta + fermentacja 90h Odmiana: Bourbon / 74-1-58, 74-1-65, 74-1-12 / typica, catuai Wysokość upraw: 1000-1200 / 2180 / 1425 m.n.p.m....
Data palenia: 12.02.2021 Profil sensoryczny: Morela / Truskawka / Mango Kraj: Rwanda Region: Gakenke Obróbka: Naturalna Odmiana: Bourbon Wysokość upraw: 1750-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 16.02.2021 Profil sensoryczny: Wanilia / Marcepan / Czekolada / Orzechy / Jaśmin Kraj: Rwanda Region: Gakenke Obróbka: Myta Odmiana: Robusta Wysokość upraw: 1400-1800 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia i espresso.
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Banan / Mandarynka / Orzech nerkowca
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Czekolada / Orzech Arachidowy / Karmel
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Marcepan / Gorzka czekolada
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Karmel / Orzech włoski / Jeżyny
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 3/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech włoski / Karmel
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Prażone migdały
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Marcepan / Gorzka czekolada
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Rodzynki / Orzech włoski / Karmel
Data palenia: 22.02.2021 Profil sensoryczny: Banan / Mandarynka / Orzech Nerkowca Kraj: Brazylia Region: Minas Gerais Obróbka: pulped natural Odmiana: Red catuai Wysokość upraw: 1100 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia. Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2/4
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Pomarańcza / Limonka / Kwiaty Kraj: Etiopia Region: Tega Village, Bonga, Kibo, Kaffa Obróbka: Myta Odmiana: 75227, 744 Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Data palenia: 01.12.2020 Profil sensoryczny: Brązowy cukier / Leśne owoce / Kwiaty Kraj: Ekwador Region: Loja Obróbka: Myta Odmiana: Typica, Caturra, Bourbon Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia.
Słodycz: 4/4 Kwasowość: 4/4 Moc: 2/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Różowy grejpfrut / Pomarańcze / Jagody / Wanilia
Data palenia: 30.11.2020 Profil sensoryczny: Brązowy cukier / Jagody / Maślany After Kraj: Kolumbia Region: Huila Obróbka: Naturalna Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia. Dekofeinizacja: Sugar cane
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Białe półwytrawne wino / Limonkowa kwasowość
Data palenia: 18.01.2021 Profil sensoryczny: Owoce pestkowe / Whisky / Tytoń Kraj: Kostaryka Region: Tarrazu Obróbka: Naturalna Odmiana: Caturra, Catui Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia
Data palenia: 20.01.2021 Profil sensoryczny: Dojrzałe śliwki / Wiśnia / Czekolada Kraj: Meksyk Region: Veracruz Obróbka: Naturalna Odmiana: Mundo Novo, Marsellesa, Costa Rica 95, Oro Azteca Profil palenia kawy: pod alternatywne metody parzenia
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności