Profil sensoryczny: Karmel / Miód / W tle cytrusy Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 2,5/4 Skład: 100 % Arabica Kraj: Brazylia Region: Minas Gerais Obróbka: Sucha Odmiana: Yellow Bourbon Wysokość upraw: 850 m.n.p.m
Profil sensoryczny: Karmel / Miód / W tle cytrusy Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 2,5/4 Skład: 100% Arabica Kraj: Brazylia Region: Minas Gerais Obróbka: Sucha Odmiana: Yellow Bourbon Wysokość upraw: 850 m.n.p.m
Data palenia: 06.06.2022r. Profil sensoryczny: Czerwona pomarańcza / Różowy grejpfrut / Limonka / Kwiaty Kraj: Kolumbia Region: Nariño Obróbka: Washed Odmiana: Maracaturra Wysokość upraw: 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: Pod przelewowe metody parzenia.
Data palenia: 30.06.2022r. Profil sensoryczny: Morele / Pomarańcza / Karmel Słodycz: 2,5/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2/4 Skład: 100% Arabica
Data palenia: 30.05.2022r. Profil sensoryczny: Melon miodowy / Kwiaty / Cytrusy / Herbata / Cukierki śmietankowo-truskawkowe Kraj: Kolumbia Region: Nariño Obróbka: Honey Odmiana: Caturra Wysokość upraw: 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: Pod przelewowe metody parzenia.
Profil sensoryczny: Morele / Gruszka Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 1,5/4 Skład: 100% arabica Kraj: Kamerun Mbessa / Kolumbia Finca La Indonesia Bourbon / Niespodzianka z segmentu specialty Region: Boyo / Nariño Obróbka: Fully Washed / Natural Odmiana: Java Blue Mountain / Bourbon Wysokość upraw: 1600-2000 / 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod...
Data palenia: 30.06.2022r. Profil sensoryczny: Morele / Pomarańcza / Karmel Słodycz: 2,5/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2/4 Skład: 100% Arabica
Data palenia: 25.04.2022r. Kraj: Kolumbia Region: Nariño Wysokość upraw: 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: Pod przelewowe metody parzenia. Spakowane 2 dni po paleniu, z użyciem azotu, aby jak najdłużej zachować świeżość!
Data palenia: 06.06.2022r. Profil sensoryczny: Liczi / Kwiaty / Mleczna czekolada Kraj: Kolumbia Region: Nariño Obróbka: Natural Odmiana: Bourbon Wysokość upraw: 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: Pod przelewowe metody parzenia.
Data palenia: 24.05.2022r. Profil sensoryczny: Kwiaty / Cytrusy / Jabłko / Karmel / Banany Kraj: Kolumbia Region: Nariño Obróbka: Washed Odmiana: Caturra Wysokość upraw: 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: Pod przelewowe metody parzenia.
Profil sensoryczny: Morele / Gruszka Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 1,5/4 Skład: 100% Arabica Kraj: Kamerun Mbessa / Kolumbia Finca La Indonesia Bourbon / Niespodzianka z segmentu specialty Region: Boyo / Nariño Obróbka: Fully Washed / Natural Odmiana: Java Blue Mountain / Bourbon Wysokość upraw: 1600-2000 / 1750 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod...
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności