Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 1,5/4 Skład: Arabica Profil sensoryczny: Orzechy / Mandarynki / Banan + niespodzianka z segmentu specialty
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Rodzynki / Orzech włoski / Karmel
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Karmel / Orzech włoski / Jeżyny
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada / Orzechy / Pomarańcze / Jaśmin Kraj: Brazylia Sertão / Etiopia Beshu / Peru Finca Lajas Region: Botelhos / Sidamo / Rosa del Mirador, San Martin Obróbka: pulped natural / myta / myta + fermentacja 90h Odmiana: Bourbon / 74-1-58, 74-1-65, 74-1-12 / typica, catuai Wysokość upraw: 1000-1200 / 2180 / 1425 m.n.p.m....
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Karmel / Orzech włoski / Jeżyny
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności