Profil sensoryczny: Karmel / Miód / W tle cytrusy Skład: Brazylia Yellow Bourbon Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 2,5/4 Skład: Arabica
Profil sensoryczny: Marcepan / Karmel / Wiśnie w Czekoladzie Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2,5/4 Skład: arabica Kraj: Brazylia Yellow Bourbon / Rwanda Mabanza / Kolumbia Medellin Region: Minas Gerais / Kivu Lake / Antioquia Obróbka: Sucha / Semi washed / Myta Odmiana: Yellow Bourbon / Bourbon, Jackson / Typica, Bourbon
Profil sensoryczny: Kwiaty / Migdały / Limonka Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Kostaryka San Rafael Region: Tarrazu Obróbka: Myta Odmiana: Caturra, Catui Wysokość upraw: 1200-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod przelewowe metody parzenia.
Profil sensoryczny: Czekolada / Maliny / Limonka / Zielona herbata Kraj: Brazylia / Etiopia / Honduras Region: Cerrado, Coromandel / Yirgacheffe / Santa Barbara Obróbka: Naturalna, kontrolowana fermentacja / Naturalna / Honey Odmiana: Paraiso mg / Heirloom / Pacas Wysokość upraw: 1100 / 2075 / 1600 m.n.p.m Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2,5/4
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Przyjdź z torbą Qualia Szczecińskie Klimaty do naszych sklepów stacjonarnych (ul. Struga 15 lub ul. Jagiellońska 86) a otrzymasz 10% rabatu na kawy ziarniste Qualia*!* Dotyczy kaw w opakowaniach 250 g i 1 kg. Nie łączy się z innymi promocjami.
Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Kwiaty / Migdały / Cytrusy Słodycz: 4/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2/4 Skład: arabica Kraj: Kostaryka San Rafael Region: Tarrazu Obróbka: Myta Odmiana: Caturra, Catui Wysokość upraw: 1200-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Profil sensoryczny: Ciasto Marchewkowe / Karmel / Cedr Słodycz: 3/4 Kwasowość: 0,5/4 Moc: 3,5/4 Skład: Robusta 40% i arabica 60% Kraj: Kolumbia Medellin/ Rwanda Mabanza/ Tanzania Bukoba / Uganda Kaweri Region: Antioquia / Kivu Lake / Kagera / Mubende Obróbka: Myta / Semi washed / Myta / Sucha Odmiana: Typica, Bourbon / Bourbon, Jackson/ Robusta / Robusta
Profil sensoryczny: Kwiaty / Migdały / Limonka Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Kostaryka San Rafael Region: Tarrazu Obróbka: Myta Odmiana: Caturra, Catui Wysokość upraw: 1200-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod przelewowe metody parzenia.
Profil sensoryczny: Czekolada / Maliny / Limonka / Zielona herbata Kraj: Brazylia / Etiopia / Honduras Region: Cerrado, Coromandel / Yirgacheffe / Santa Barbara Obróbka: Naturalna, kontrolowana fermentacja / Naturalna / Honey Odmiana: Paraiso mg / Heirloom / Pacas Wysokość upraw: 1100 / 2075 / 1600 m.n.p.m Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2,5/4
Profil sensoryczny: Wiśnia w Czekoladzie / Marcepan Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Rwanda Mabanza Region: Dystrykt Karongi, okolice jeziora Kivu Lake Obróbka: Semi washed Odmiana: Bourbon, Jackson Wysokość upraw: 1600-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Profil sensoryczny: Wiśnia w Czekoladzie / Marcepan Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Rwanda Mabanza Region: Dystrykt Karongi, okolice jeziora Kivu Lake Obróbka: Semi washed Odmiana: Bourbon, Jackson Wysokość upraw: 1600-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Profil sensoryczny: Ciasto Marchewkowe / Karmel / Cedr Słodycz: 3/4 Kwasowość: 0,5/4 Moc: 3,5/4 Skład: Robusta 40% i arabica 60% Kraj: Kolumbia Medellin/ Rwanda Mabanza/ Tanzania Bukoba / Uganda Kaweri Region: Antioquia / Kivu Lake / Kagera / Mubende Obróbka: Myta / Semi washed / Myta / Sucha Odmiana: Typica, Bourbon / Bourbon, Jackson/ Robusta / Robusta
Profil sensoryczny: Marcepan / Karmel / Wiśnie w Czekoladzie Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2,5/4 Skład: arabica Kraj: Brazylia Yellow Bourbon / Rwanda Mabanza / Kolumbia Medellin Region: Minas Gerais / Kivu Lake / Antioquia Obróbka: Sucha / Semi washed / Myta Odmiana: Yellow Bourbon / Bourbon, Jackson / Typica, Bourbon
Profil sensoryczny: Karmel / Miód / W tle cytrusy Skład: Brazylia Yellow Bourbon Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 2,5/4 Skład: Arabica
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności