Pod filtr - przelewowe metody


Kawa pod filtr - przelewowe metody parzenia

Kawy pod przelewowe metody parzenia, znane również jako kawy do alternatywnych metod, są specjalnie wyselekcjonowanymi ziarnami, które doskonale nadają się do przygotowania kawy za pomocą różnych technik parzenia przelewowego. Charakteryzują się one zrównoważonym smakiem i bogatym aromatem, które najlepiej wydobywają się podczas powolnego i równomiernego przelewania gorącej wody przez zmielone ziarna kawy. 

Do metod przelewowych najlepsze są ziarna z segmentu specialty, wypalone jasno. Wybór kawy zależy od osobistych preferencji, wśród kaw pod filtr możecie znaleźć kwaśne Kenie, herbaciane Etiopie i bardziej klasyczne czekoladowo-orzechowe profile z różnych części świata.

Product added to wishlist
Produkd dodany do porównania

Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności