Owocowy Tydzień - rabaty na owocowe herbaty i zaproszenie na warsztaty Monin

Poczuj owocowe orzeźwienie i skorzystaj z naszych promocji Owocowego Tygodnia. Od poniedziałku 19 lipca do 25 lipca aż -20% rabatu na herbaty owocowe Qualia. Dodatkowo każdy kto zrobi owocowe zakupy za minimum 300 zł otrzyma zaproszenie na praktyczne warsztaty Monin!


Letnie orzeźwienie z owocowymi herbatami na zimno i Cold Brew

Przez cały tydzień od 19 do 25 lipca potrwa promocja -20 % na owocowe herbaty Qualia. Herbaty doskonale smakują na gorąco jak i na zimno z kostkami lodu. Część z nich doskonale smakuje w wersji Cold Brew. Naszym wewnętrznym hitem i bestsellerem w tej wersji herbaty jest Orange Ice Cream. Właśnie na bazie Cold Brew z tej herbaty przygotowaliśmy dla Was wraz z Markiem - ambasadorem marki Monin przepisy na upalne dni. Spróbujcie ich wszystkich!

Do Cold Brew pasują również herbaty owocowe Qualia: Watermelon Mint, Rhubarb Note, Orange Dream, Turkish Apple. 

Cold Brew z herbaty i kawy można zaparzyć w specjalnym Asobu Cold Brew albo we French Press https://qualiashop.pl/blog/news/herbaty-na-zimno-i-mrozone-na-upalne-dni 

Warsztaty z Monin

Jeśli szukasz kreatywnych połączeń, orzeźwienia i owocowego smaku, to warsztaty Monin są dla Ciebie! Co zrobić, aby otrzymać zaproszenie na warsztaty? Wystarczy, że wydasz 300 zł na owocowe zakupy: owocowe herbaty, “owocowe” kawy specialty, syropy i puree Monin, Cold Brew Asobu, butelki termiczne Asobu oraz French Pressy.

Warsztaty są praktyczne, spróbujesz owocowych połączeń i poznasz orzeźwiające przepisy na lemoniady, smoothie, kawy i herbaty na zimno. 

Do wyboru są dwie daty warsztatów:

04.08.2021 r. (środa) o godz. 11:00

07.09.2021 r. (wtorek) o godz. 11:00

 

Promocja obowiązuje od 19 do 25 lipca i dotyczy wyłącznie zakupów zrobionych online.

 

Przepis na Cold Brew z herbaty Qualia Orange Ice Cream w Asobu 

Potrzebujemy:
- 24 g herbaty Orange Ice Cream https://qualiashop.pl/herbata-qualia/152-orange-ice-crem.html 
- 800 ml zimnej wody
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer lub inne urządzenie do Cold Brew

Po odmierzeniu 24 gramów herbaty, wsypujemy ją do filtra Asobu i zalewamy zimną wodą. Nakładamy przykrywkę na termos i zostawiamy na 12 godzin do maceracji. Po tym czasie przelewamy napar do dolnej części termosu ( jak na załączonym filmiku). Voila!

Smacznego!