Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany
Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany

Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany

06809
Brak w magazynie
239,00 zł
Brutto

 

Asobu Cold Brew Insulated Portable Brewer - Miedziany

Asobu Cold Brewer to przenośny, praktyczny zaparzacz, który umożliwia przygotowanie kawy na zimno - cold brew oraz na gorąco. 

Zaparzacz Asobu składa się z kilku prostych części. Filtr wielokrotnego użytku ze stali nierdzewnej, który gwarantuje przygotowanie klarownego naparu. Komora zaparzenia z Tritanu, czyli wysokiej jakości tworzywa sztucznego bez zawartości BPA, przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Dzbanek (termos) o pojemności 1 l został wykonany ze stali nierdzewnej i utrzymuje niską temperaturę napoju do 24 godzin, a wysoką do 12 godzin.

Najważniejsze cechy:


- Praktyczny - pozwala na zaparzenie około 900 ml kawy lub herbaty na zimno lub na gorąco, bez papierowych filtrów.
- Zakręcany termos - długo utrzymuje temperaturę i pozwala na zabranie napar gdzie tylko chcesz.
- Prosty w użyciu - wsypujesz, zalewasz, czekasz i gotowe!
- Wykonany z wytrzymałych i bezpiecznych w kontakcie z żywnością materiałów.


Sposób użycia - Cold Brew:

Cold brew to napar przygotowany poprzez namaczanie zmielonej kawy zimną wodą przez kilka / kilkanaście godzin. Tym sposobem otrzymujemy orzeźwiającą kawę, która jest bardzo delikatna w smaku, o niskiej goryczy oraz może być przechowywana przez kilka dni.

Aby przygotować cold brew, odmierz około 6 gramów grubo zmielonej kawy (najlepiej jasno palonej kawy z segmentu specialty) na każde 100 ml wody (na pełny zbiornik przypada około 54g kawy). Wsyp kawę do filtra, zalej zimną wodą i delikatnie zamieszaj. Nałóż przykrywkę na komorę zaparzającą i zamknij jej zatyczkę. Po 12 - 24 godzinach otwórz zatyczkę i wciśnij przycisk aby przelać napar do termosu. Dla większego efektu do kawy można wsypać kostki lodu i mleko. Asobu pozwala także na parzenie gorącej kawy. Postępuj zgodnie z powyższą instrukcją z dwoma wyjątkami - zimną wodę zastąp gorącą i odczekaj tylko 3 - 4 minuty. 

  

Kolor
miedziany
Pojemność
1 l
Rodzaj produktu
Akcesoria
No reviews

Te produkty mogą Ci się spodobać

Product added to wishlist
Produkd dodany do porównania

Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności