Monin Sos Karmelowy - 500 ml
Monin Sos Karmelowy idealnie nadaje się do kaw, deserów, lodów jak również owoców.
Karmel powstaje w wyniku poddania cukru wysokiej temperaturze. Ten proces nazywa się karmelizacją, dzięki której cukier topi się i uzyskuj szklisty brązowy odcień. Jego karmelowego smaku nie da się porównać z niczym, szczególnie w zestawieniu z bananem lub jabłkiem w latte, gdy uwalnia cały swój aksamitny smak. Szczególnie warto go łączyć z syropem MONIN Tarta Cytrynowa w kremowym shake'u.
Pyszny, intensywny smak karmelu o niesamowicie kremowej i gładkiej konsystencji.
BARWA:
Złota, jasno-brązowa.
SMAK:
Pyszny, intensywny smak karmelu toffi. Niesamowicie kremowy, gładki, o idealnie zbilansowanej konsystencji.
ZASTOSOWANIE:
Macchiato, latte, cappuccino, shake'i, lody, polewy.