Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Marcepan / Gorzka czekolada
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Ciasto cytrynowe / Mleczna czekolada
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 3/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech włoski / Karmel
Profil sensoryczny: Marcepan / Karmel / Wiśnie w Czekoladzie Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2,5/4 Skład: arabica Kraj: Brazylia Yellow Bourbon / Rwanda Mabanza / Kolumbia Medellin Region: Minas Gerais / Kivu Lake / Antioquia Obróbka: Sucha / Semi washed / Myta Odmiana: Yellow Bourbon / Bourbon, Jackson / Typica, Bourbon
Profil sensoryczny: Czekolada / Maliny / Limonka / Zielona herbata Kraj: Brazylia / Etiopia / Honduras Region: Cerrado, Coromandel / Yirgacheffe / Santa Barbara Obróbka: Naturalna, kontrolowana fermentacja / Naturalna / Honey Odmiana: Paraiso mg / Heirloom / Pacas Wysokość upraw: 1100 / 2075 / 1600 m.n.p.m Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2,5/4
Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Kwiaty / Migdały / Cytrusy Słodycz: 4/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2/4 Skład: arabica Kraj: Kostaryka San Rafael Region: Tarrazu Obróbka: Myta Odmiana: Caturra, Catui Wysokość upraw: 1200-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Data palenia: 28.02.2022r. Profil sensoryczny: Karmel / Cytrusy / Truskawka Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: 100% Arabica
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Czekolada / Orzech Arachidowy / Karmel
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 0,5/4 Moc: 3,5/4 Skład: 20% robusta | 80% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Wanilia / Orzech laskowy
Profil sensoryczny: Czekolada / Maliny / Limonka / Zielona herbata Kraj: Brazylia / Etiopia / Honduras Region: Cerrado, Coromandel / Yirgacheffe / Santa Barbara Obróbka: Naturalna, kontrolowana fermentacja / Naturalna / Honey Odmiana: Paraiso mg / Heirloom / Pacas Wysokość upraw: 1100 / 2075 / 1600 m.n.p.m Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 2,5/4
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3,5/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzechy laskowe / Miód gryczany
Profil sensoryczny: Wiśnia w Czekoladzie / Marcepan Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Rwanda Mabanza Region: Dystrykt Karongi, okolice jeziora Kivu Lake Obróbka: Semi washed Odmiana: Bourbon, Jackson Wysokość upraw: 1600-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Profil sensoryczny: Wiśnia w Czekoladzie / Marcepan Słodycz: 3,5/4 Kwasowość: 2,5/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Kraj: Rwanda Mabanza Region: Dystrykt Karongi, okolice jeziora Kivu Lake Obróbka: Semi washed Odmiana: Bourbon, Jackson Wysokość upraw: 1600-2000 m.n.p.m. Profil palenia kawy: pod tradycyjne metody parzenia.
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3,5/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzechy laskowe / Miód gryczany
Profil sensoryczny: Marcepan / Karmel / Wiśnie w Czekoladzie Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 2,5/4 Skład: arabica Kraj: Brazylia Yellow Bourbon / Rwanda Mabanza / Kolumbia Medellin Region: Minas Gerais / Kivu Lake / Antioquia Obróbka: Sucha / Semi washed / Myta Odmiana: Yellow Bourbon / Bourbon, Jackson / Typica, Bourbon
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 0,5/4 Moc: 3,5/4 Skład: 20% robusta | 80% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Wanilia / Orzech laskowy
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1,5/4 Moc: 3/4 Skład: 100% arabica Profil sensoryczny: Gorzka czekolada / Orzech włoski / Karmel
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 2/4 Moc: 3/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Ciasto cytrynowe / Mleczna czekolada
Słodycz: 3/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 3/4 Skład: 80% arabica, 20% robusta Profil sensoryczny: Czekolada / Orzech Arachidowy / Karmel
Słodycz: 2/4 Kwasowość: 1/4 Moc: 4/4 Skład: arabica Profil sensoryczny: Marcepan / Gorzka czekolada
Używamy plików cookies do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści, analizowania ruchu na stronie oraz zapewnienia bezpiecznego korzystania ze strony. Klikając lub nawigując na tej stronie, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji przy użyciu plików cookies. Więcej informacji, łącznie z informacjami o dostępnych opcjach kontroli, znajdziesz w dokumencie Polityka prywatności